0562-228000

Al ruim 20 jaar dé schoorsteenveger in Terschelling!

Professioneel schoorsteenvegersbedrijf

Wij zijn een no-nonsense onderneming en bieden hulp bij schoorsteenreiniging en schoorsteeninspectie, maar ook voor het reinigen van dakkapellen en gevels. Bel 0562-228000 en vraag een gratis prijsopgave aan.

U kunt ons bellen voor het vernieuwen van uw schoorsteen, dakinspecties en het vernieuwen van dakbeschot. Ons werkgebied omvat geheel Terschelling. De schoorsteenvegers van Schoorsteenveger Terschelling zijn er voor uw complete dakontzorging.

Er zijn diversen mogelijk heden mogelijk laat u goed informeren en adviseren! Laat daarom u schoorsteen vegen door een professionele schoorsteemveger met bijna 20 jaar ervaring.

Uw schoorsteen zo snel mogelijk gereinigd

Wij staan voor advies op maat. Uw wensen zijn uniek en onze oplossingen vanzelfsprekend ook. Onze tarieven zijn transparant.

Is uw schoorsteen aan inspectie toe of wilt u uw dakpannen of zonnepanelen laten reinigen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0562-228000. Ook voor vragen, advies en vrijblijvende offertes zijn wij bereikbaar op dit nummer. Wij helpen u niet alleen deze avond, maar ook op zaterdagen.

Wij zijn uw schoorsteenveger bij directe hulp als het gaat om het vegen van het rookkaneel en/of stookadvies. Wij helpen u niet alleen deze nacht, maar ook in het weekend op zaterdag!

Laat uw schoorsteen door ons inspecteren!

Als specialist in schoorstenen en daken hebben wij ervaring met elk soort dakprobleem. Een afspraak maken voor een schoorsteeninspectie en/of het schoonmaken van dakgoten, dakkapellen en uilenborden...of juist een algemene vraag? Neem dan contact op met ons.

Vakkundig en snel uw rookkanaal, hout-, gas- en pellet kachel laten vegen? Wacht niet te lang. Voorkom dat u onaangenaam wordt verrast.

Wij bieden vrijblijvend stooksadvies op maat. Bel ons direct en u voorkomt mogelijk erger. Onze schoorsteenvegers repareren snel en professioneel uw schoorsteen.

Ervaren schoorsteenveger? Wij zijn snel ter plaatse! Bel deze nacht:

0562-228000